Ultieme ontspanning in een doek

Voor velen is de ontspanningsoefening (Savasana) na de yogales de kers op de taart en iets om naar uit te kijken. Deze groep zwangeren hadden de ultieme ontspannings ervaring. In de Aerial doeken! Door in de doek te liggen, kun je je helemaal overgeven aan de zwaartekracht, terwijl je wordt gedragen. Voor velen een intense ervaring wat herinnert aan het gedragen worden als baby of kind. Misschien gaat deze herinnering zelfs helemaal naar de tijd dat je omhuld en veilig in de baarmoeder lag…. Voor de zwangeren natuurlijk een mooie ervaring samen met hun ongeboren kindje. Maar ook voor niet zwangeren en yogi’s, zowel beginners al gevorderden kunnen baat hebben bij Aerial yoga. De les wordt altijd afgesloten met deze ultieme ontspanning….

Wil je hier meer over weten? Meer info over onze workshops Aerial yoga zijn hier te vinden.