Begin je Paasweekend bij de Yoga Loft!

Goede Vrijdag Yoga dag voor kinderen en ouders.

Op Goede Vrijdag organiseren we speciaal voor kinderen en ouders een yogadag. We beginnen ’s morgens met een Ouder- en Peuter les voor peuters van 2,5 – 4 jaar samen met hun ouders. Les begint om 9:30 uur.

Om 14 uur begint de Wobbel Kinder yoga voor de leeftijd 4-7 jaar. Tegelijkertijd kunnen de volwassenen een Restorative yoga les volgen in de zaal ernaast. Terwijl de kinderen lekker bezig zijn, kunnen de ouders een heerlijk herstellende en rustgevende yogales volgen. Deze lessen kun je ook los van elkaar boeken, dus als je geen kind hebt, kun je ook de Restorative les volgen en kinderen mogen ook zonder de ouders de Wobbel les doen.

Om 15:30 uur is er Kinderyoga voor de leeftijd 8-12 jaar. Dan begint ook tegelijkertijd de Restorative yoga voor volwassenen.

Binnenkort volgt hierover meer informatie en hoe je je kunt aanmelden.

Begin je Paasweekend goed bij Yoga Loft!